Vår historie

MORILD: two worlds, one voice!

Dag Einar Eilertsen (jazz alto-trombone) og Marius Noss Gundersen (klassisk gitar) kombinerer to musikalske verdener i et uttrykk inspirert av nordiske jazz-tradisjoner. 

Med sin unike besetning presenterer duoen nå sitt nye prosjekt, NORDIC LANDSCAPE: originale komposisjoner preget av linjer, klanger, improvisasjoner og stemninger. 

Eilertsen og Gundersen har spilt sammen i en årrekke, med fokus på musikk av Tom Jobim og George Gershwin. De har mottatt strålende tilbakemeldinger på sitt gode samspill, og løse og ledige fremtoning på scenen. Publikum gir også uttrykk for at det er et friskt pust å oppleve den unike kombinasjonen av instrumenter live, med åpne klanger, klart og tydelig lydbilde og god dialog med tilhørerne. 

Med NORDIC LANDSCAPE ønsker de å formidle lekenheten fra jazzens improvisatoriske elementer i kombinasjon med den klassiske musikkens gjennomkomponerte struktur. Inspirert av Nordens fantastiske landskap, natur, lys og geografiske egenart, har de komponert musikk som tar for seg de lange linjene, de rike klangene og de vakre stemningene.